Är forumet dött?

Här kan man diskutera och posta saker relaterat till olika former av skapande. Tecknat, Skrivet, skulpturerat, sytt, osv. dock inte posta sina egna alster. (se SveaFurs egna kreatörer)
Forum rules
Läs de allmänna reglerna!

Är forumet dött?

Unread postby Frenzee » 2017-11-13T07:06:06+00:00

Ja. Det är dött. Det är en gammal plattform och ingen orkar med det längre.

Telegram och Discord har tagit över, för att det är mer lättillgängliga plattformer och framförallt så fungerar dom bra på mobil.
Det gör inte riktigt phpBB-forum. Därför kommer forumet att snart låsas och läggas ned. Men det betyder inte att SveaFur är dött och över.

Det betyder att SveaFur måste utvecklas. Vi har haft samma platform och system i tio år nu, med små ändringar och uppdateringar. Telegram och Discord är fantastiska verktyg för att kommunicera men dom kräver att man alltid är med i den aktuella konversationen. Att ta upp äldre ämnen eller hålla parallella konversationer fungerar inte så bra. Där har jag känt att forumet har lämnat ett vakuum.

Därför får ni som fortfarande är kvar här får en smyginbjudan till det som eventuellt kommer att bli framtida SveaFur. Allt är i beta-fas och kanske inte ens kommer att användas i slutändan. Men det är en utveckling med tiden.

https://nya.SveaFur.se/
Image
User avatar
Frenzee
"ser ut som en medelålders partyturk"
"ser ut som en medelålders partyturk"
 
Posts: 26672
Joined: 2006-07-19T03:51:27+00:00
Location: Malmöööööööööööööööö
Species: Motbjudande Hyena
Steam: Frenzee
Donation status: Flera tÿsen miljoner
Katt eller hund: Katt

Return to Konst & Hantverk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest